Despre mine

"Nobody can make you feel inferior without your permission." - Eleanor Roosevelt

13 martie 2011

Culorile AUREI

  Aura nu exista numai in imaginatie. Ea poate fi fotografiata cu aparate foarte sensibile, in experimente stiintifice strict controlate. Mediumurile folosesc citirea aurei pentru evaluarea sanatatii, a starii mentale, emotionale si psihice a pacientului. Mediumurile vad aura in culori, dar adesea ea poate fi vazuta sub forma unor unde sau alte manifestari energetice (halouri cu forme strict definite).
      Unele mediumuri nu vad aura, dar o creeaza inchipuindu-si cum ar trebui sa arate daca ar putea-o vedea. Alte persoane simt doar energia care inconjoara omul, fara a o exprima in imagini vizuale. Diferite traditii atesta existenta unui numar de sapte straturi succesive ale aurei. Consideram ca ne sunt pe deplin suficiente informatiile pe care le obtinem din citirea formei aurei. O aura" sanatoasa invaluie intregul corp din cap pana in picioare, pana la cativa centimetri de corp. Unele persoane au o aura incompleta. De exemplu, daca aveti o viata sedentara, va plimbati rar si nu faceti exercitii fizice, de la genunchi in jos veti avea o aura subtiata, rarefiata. Daca o anumita parte a corpului este afectata de boala sau a fost inlaturata prin operatie ca urmare a unei afectiuni patologice, in zona respectiva aura va fi mai slaba".
         Dupa cum am mai spus, nu intotdeauna aura este vazuta in culori. Incepatorii o vad ca pe o fasie albicioasa, ca o ceata valurita. Pentru a o citi insa, mediumurile isi pun in functiune ,,ecranul mental" propriu, spre a vedea intreaga diversitate a culorilor aurei, pe care o folosesc in stabilirea starii pacientului. Chiar daca putem da o descriere generala a semnificatiei diferitelor culori si nuante, trebuie sa subliniem ca acestea pot fi vazute intr-o perceptie strict individual si nu exista doua persoane care sa vada simultan nuante identice in aceeasi aura. Daca doriti sa cititi caracteristicile aurei psihice, trebuie sa aveti o imagine generala asupra semnificatiei culorilor acesteia. Dar este mult mai important sa putem vedea de fiecare data i n mod distinct fiecare culoare, ca si cum nu am fi vazut-o niciodata pana atunci, si sa stim sa descoperim din nou ce semnifica aceasta culoare intr-un anumit context.
    Aurele sunt intr-o continua schimbare. Culorile si formele aurelor se schimba o data cu gandurile si senzatiile individului. Totodata, culorile se atenueaza si se contopesc, se intrepatrund ca intr-un curcubeu, adesea nu se poate spune unde se termina o culoare si unde incepe alta.
Tehnica citirii aurei. Lista de culori care urmeaza  poate fi interpretate astfel:
- NEGRU - culoarea mortii si a distrugerii. Poate fi citita ca semn al unei depresiuni, indeosebi cand apare ca un nor intunecos care invaluie capul pacientului. Dar moartea este o stare care precede renasterea, iar distrugerea este premergatoare creatiei: ,,intunericul cel mai adanc se lasa chiar inaintea zorilor."  In acest caz, culoarea neagra poate fi considerata pozitiva. De asemenea culoarea neagra este considerata drept culoarea care reprezinta lumina Dumnezeiasca invizibila, care vine sa lumineze si sa purifice sufletul (haina preotului si culoarea copertei Bibliei).
- CENUSIU - culoarea plictiselii si a bolii, care mascheaza de obicei emotii cum sunt teama si furia.
- MARO - de obicei, culoarea Pamantului, arata puternica legatura cu planul fizic. Daca Invaluie taipile si gambele, poate fi un indiciu ca persoana respectiva face multe exercitii fizice. Uneori, daca este stearsa si difuza, poate fi un semn al lipsei de energie.
- VERDE - culoarea care semnificti cresterea. Prezenta sa in aura arata de obicei ca persoana respectiva se gaseste in faza de alegere, de stabilire a atitudinii sale in viata sau in raport cu credinta. Este o culoare pozitiva, care poate sa apara cand omul, derutat de schimbari interioare radicale, crede ca viata lui nu este bine alcatuita. Culoarea verde deschis este un semn al dezvoltarii psihice.
- ALBASTRU - culoarea creatiei, a imaginatiei si auto-exprimarii. Asemenea marii si cerului, al caror simbol este, culoarea albastra exprima natura feminina sau latura feminina a personalitatii masculine. Albastrul inchis este un semn al depresiunii aparute atunci cand omul este nevoit sa actioneze dupa ideile altora, pentru care trebuie sa lupte mai mult decat pentru ale sale proprii.
- GALBEN - culoarea intelectului, semnifica procesul de trecere de la inconstient la constient. Galbenul presupune miscari si schimbari de toate felurile, indeosebi cele care duc la purificarea si dezvoltarea mintii. De cele inai multe ori culoarea se vede ca o aureola sau un nimb in jurul capului.
- PORTOCALIU - culoarea vindecatoare prin exercitiu. Ca si Soarele pe care il simbolizeaza, indica natura masculina sau latura masculina a personalitatii feminine.Cand apare in aura, poate sa indice ca individul respectiv are calitiiti puternice de vindecator sau se afla intr-un proces de crestere fizica ori de autovindecare emotionala.
- ROZ - culoarea intuitiei si a unor cunostinte extinse despre Pamant. Uneori este numita   ,,culoarea intuitiei planetare".
- ROSU - culoarea emotiilor si a pasiunii de a trai, a sentimentelor puternice, cum ar fi ura, frica sau iubirea. Culoarea rosu aprins si pur inseamna perseverenta si pasiune.
- PURPURIU - culoarea spiritualitatii si a devotamentului. Oamenii care practica meditatia sau au sentimente religioase puternice au de obicei aceasta culoare in aura lor.
- AURIU - culoarea intuitiei pure, a curajului psihic si a autocunoasterii. Nimburi aurii stralucitoare pot fi vazute adesea deasupra capului misticilor si persoanelor aflale in starea de extaz. Culoarea aurie este o culoare masculina, reprezentata adesea de Soare. Este totodata culoarea purificarii si vindecarii.
- ARGINTIU - culoarea feminina a Lunii, cu semnificatie analoaga culorii aurii, desi intalnita rnult mai rar. Mult argintiu in aura inseamna curaj si inzestrare psihica in ceea ce priveste telekinezia sau levitatia. Argintiul este culoarea calatariilor in astral. Se considers ca intre corpul astral si cel psihic, cand sunt separate, legatura se face printr-un fir argintiu.
- ALB - daca este pur e culoarea celui mai inalt nivel spiritual, a purificarii si a iluminarii.Unele tipuri de meditatie, cum ar fi meditatia transcendentala, pot aduce sau nu iluminarea, dar pot colora aura in alb.
     
   Aurele pot fi citite ca niste harti. Culorile lor apar adesea legate unele de altele. De exemplu, putem vedea culoarea rosu inchis in preajma inimii si o putem interpreta drept furie, care provine din strafundurile unei fiinte puternic afectate de un traumatism emotional. Daca dupa rosu urmeaza portocaliu, inseamna ca persoana traieste un proces de vindecare a acestui traumatism, portocaliul semnificand vindecarea. Daca in aceeasi aura se observa verdele (culoarea cresterii si a dezvoltarii) imbinat cu galbenul (culoarea intelectuiui), aflat in jurul capului, se poate trage concluzia ca, vindecandu-se, omul descopera noi cai de gandire si de modificare a structurii sale mentale anterioare. 
   Culorile pot sa apara in aura fie sub forma unor benzi, stratificate, fie ca niste pete haotice, fie se pot amesteca intr-o masa dezordonata. Oricum ar fi asezate, foarte rar se poate vedea o aura care sa ramana neschimbata, ale carei culori sa nu treaca unele prin altele si sa nu se modifice, reflectand schimbarile survenile in starea individului. Toate atesta variatiile cele mai mici si mai delicate survenite in constiinta si in starea mentala, care intervin cu mare rapiditate, de aceea este atat de dificil sa se dea o descriere verbala a aurei. Culorile de baza", culorile pure din aura se modifica mult mai incet, in saptamani, luni sau chiar ani.
   Nuantele sunt citite ca si culorile si indica energia persoanei respective. De exemplu,undele care strabat aura pornind de la corpul persoanei catre exterior pot sa semnifice forta si putere asupra altora - este stralucirea pe care o au oamenii deosebit de puternici.Aceste unde pot sa semnifice si absenta interesului fata de planul fizic

Niciun comentariu: